GETEST: ACE hotel nabij Disneyland Paris

Het ACE hotel in Bailly-Romainvilliers, een dorpje gelegen bij Disneyland Paris Golf, is één van de recentere hotels in de buurt van Disneyland Paris. Het wordt gezien als een budget hotel (wat het niet altijd is, maar soms wel). Net naast het hotel is er ook een Buffalo Grill restaurant geopend, wat een troef is voor de hotelgasten omdat het hotel zelf geen restaurant heeft.

Aangezien het in een vrij druk bebouwd gebied gelegen is, is het hotel zonder GPS moeilijk te vinden zeker als je er nog nooit eerder bent geweest. Het gebouw is opgetrokken in een moderne functionele stijl. Er is een vrij ruime parking aanwezig die ook eventueel afgesloten kan worden met een poort.

Gasten worden zeer vriendelijk ontvangen aan de receptie, het inchecken gaat zeer vlot. In de inkomhal is er een klein salon te vinden, enkele pc’s voor de gasten en enkele automaten voorzien van kleine snacks & drankjes.

De kamers zijn ruimer dan de meeste budget hotels in de buurt en zijn strak en modern ingericht net zoals het hotel. Mijn kamer was voorzien van een ruim en degelijk bed voor 2 personen en had ook comfortable kussens. Er zijn geen extra kussens in de kamers te vinden maar misschien zijn die te verkrijgen bij de receptie.Er staat functioneel meubilair in de kamer zoals een bureau met twee stoelen, een open kast waar je kledij en andere accessoires in kunt plaatsen. Er is ook een plaats voorzien om je koffer op te plaatsen, iets wat in veel hotels ontbreekt. In de kamer zijn er ook voldoende stopcontacten te vinden wat een pluspunt is voor het opladen van verschillende telefoons, batterijen, camera’s, ….

Er is een flatscreen tv aanwezig met voornamelijk Franse zenders en enkele Engelstalige. Er is ook toegang tot Franse Canal+ kanalen. Er is in het hele hotel gratis WIFI voorzien, maar helaas is die enorm traag.

De badkamer is proper en voldoende ruim. Er werd gekozen voor een douche en geen bad, ook het toilet is in de badkamer te vinden. Er is ook een haardroger en extra elektrische verwarming. Zeep van het hotel staat klaar voor de gasten. De douche is ruim en is voorzien van schuifdeuren en niet van een onaangenaam kleverig douchegordijn.

Als grondbedekking werd gekozen voor tapijt in de kamer, wat de kamer net iets gezelliger maakt.

Ontbijt is in dit hotel ook inbegrepen. Het is een basic ontbijt, maar voldoende voor een goeie start van de dag. Dit hotel is prijs/kwaliteit zeker goed. Prijzen variëren volgens het vraag & aanbod principe en starten rond de 70 euro per nacht. Wil je graag eens in dit hotel overnachten, boek dan hier je kamer ! Ga dan even langs bij Trivago voor de beste prijs ! >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *