🎟 SHOW TICKETS: Buffalo Bill’s Wild West Show

Buffalo Bill’s Wild West Show… met Mickey en zijn Vrienden!

Doe je holster om en galoppeer naar het hart van het Oude Westen voor de grootste Disney Dinershow in Europa.

(Click op “tickets meerdere dagen” > “Diner show”)

Buffalo Bill’s Wild West Show… met Mickey en zijn Vrienden: De wildste show in het westen

Zadel je paard en zie hoe het Wilde Westen werd overwonnen in deze spectaculaire, pistoolzwaaiende live-arena show. Onder aanvoering van de legendarische Buffalo Bill komen beroemde gezichten als Chief Sitting Bull, Annie Oakley en de Rough Riders langs in een wervelende show over het Wilde Westen met prachtige pistoolgevechten en sensationele stunts. Daarnaast zijn er gastoptredens van Mickey en zijn Vrienden om samen met jou het spektakel aan te moedigen.

Een zware Texaanse maaltijd

Door al deze actie krijg je zeker een ‘rammelende’ maag. Dus hebben wij deze belevenis aangevuld met enkele heerlijke gerechten uit het Wilde Westen, zoals maïsbrood, chili con carne, Texaans kookpotje, traditionele aardappelpartjes en warme appeltaart met vanille-ijs met daarbij water, bier, Coca-Cola en thee of koffie. Hoe klinkt dat, Chief?