GETEST: Ik ben een Matadancer in Disneyland Parijs

Tijdens het Lion King & Jungle festival kan je in Adventureland deelnemen aan “Timon’s Matadance” een interactieve show waarbij Timon, Pumba en de performers enkele gasten uitnodigen om wat dichterbij te komen en samen de danspasjes van de “Matadance” te leren.

Als de show begint komen Timon, Pumba en de Dansers on stage en zorgen ze alvast voor een hakuna matata sfeer. Daarna geven ze meer uitleg over de matadance en demonstreren ze het dansje.

Daarna worden ook de gasten betrokken in de show en worden er groepjes van 5 keer 3 mensen uitgekozen om samen de “Matadance” te dansen.

Om te mogen meedoen moet je je hand opsteken en Timon of ├ę├ęn van zijn vrienden komt je halen om te deelnemen. Leuk om te weten is dat iedereen welkom is om deel te nemen in de Matadance show!

 

Ook ik mocht eens een keer deelnemen aan de Matadance (zelfs zonder mijn hand op te steken ­čÖé ).

Het is niet zo eenvoudig in het begin want na een tijd wordt je ingedeeld in 3 verschillende groepen en doen ze ieder een aparte move. Daarna komen de 3 groepen samen bij een tot ├ę├ęn grootste groep en is er een spetterende finale met confetti kanonnen.

Bij het einde van de show krijgen alle deelnemers als souvenir ook een button waarop Timon staat met de tekst “Timon says: I can dance”.

Het is niet de eerste keer dat gasten van Disneyland Parijs kunnen deelnemen aan een show want tijdens het Marvel seizoen “Marvel Season Of Superheroes” kon je tijdens The Guardians Of The Galaxy: Awesome Dance-Off ook je beste dans pasjes tonen.


Wil je alvast de Matadance leren kan je hier onder terecht voor de offici├źle video van Disneyland Parijs zelf.


*Timon’s Matadance is te zien in Disneyland Parijs tot en met 22 september 2019 tijdens het Lion King & Jungle Festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *