• 18/10/2019

Ga in dit avontuur mee met Pinokkio en zijn vriendje Japie Krekel, op zijn zoektocht een echte jongen te worden.

Les Voyages de Pinocchio: When You Wish Upon a Star

Stap in een houten kar, ga naar Stromboli’s poppentheater en zie hoe Pinokkio danst en zingt met twee marionetten. Stromboli sluit Pinokkio op in een kooi, Japie Krekel roept ‘Kijk uit!’ en dan gaat je avontuur naar verre landen van start.

Hou je ogen open voor bekende vijanden zoals de koetsier en vier feest wanneer de instrumentale versie van ‘When You Wish Upon A Star’ weerklinkt. Want dat is het moment dat Pinnokkio een echte jongen wordt, Geppetto’s werkplaats komt tot leven en de lucht vult zich met Disney nostalgie.Leuke Informatie Over De Attractie:
  • Park: Disneyland Park, Disneyland Paris
  • Land/Area: Fantasyland
  • Geopend: 12 April 1992
  • Duur: 3:00 Minuten
  • Type: Darkride


Extra’s:

❌ On-Ride Foto: Niet Aanwezig

❌ Fastpass: Niet Aanwezig

❌ Pre-Show: Niet Aanwezig

✅ Bijbehorende shop: aanwezig

❌ Single Rider: Niet Aanwezig