2 nieuwe parades voor Disneyland Paris aangekondigd

Volgens Entertainment Operational Director Bruno Chastain krijgt Disneyland Paris een nieuwe dagparade voor de 30ste verjaardag van het resort in 2022 en ook een nieuwe Kerstparade.

Bruno Chastain hint voor de Kerstparade alvast naar de mogelijkheid dat de parade ook s’avonds zal afspelen met kostuums die zullen voorzien zijn van LED verlichting.

Waarschijnlijk omdat het kasteel binnenkort volgens geruchten een grote renovatie mag verwachten en daardoor Disney Illuminations voor een tijdje niet meer zal spelen.

Ook werd er alvast een nieuwtje gelost over de 30ste verjaardag van Disneyland Paris, dat zal worden gevierd met een nieuwe dagelijkse parade als opvolger van Disney Stars On Parade dat sinds de 25ste verjaardag te zien is in het Disneyland Park.

Het is niet helemaal duidelijk als het om een volledige nieuwe parade gaat of om een vernieuwde parade zoals ze hebben gedaan voor de 20ste verjaardag. Toen hadden ze enkele huidige floats aangepast en een nieuwe sountrack gegeven aan de parade.


About Post Author