12 November wordt Disney Plus dag

CEO van The Walt Disney Company Bob Chapek kondigde gisteren tijdens de meeting voor het bekend maken van de cijfers van het 3de kwartaal van 2021 dat 12 november 2021 een Disney Plus dag ging worden en dat in het volledige bedrijf nationaal en internationaal.

Disney Plus is één van de “direct-to-consumer” producten die absolute prioriteit krijgen in het bedrijf, wat betekend dat “Premier Acces” een groot succes is en zeker zal blijven ook na de rechtzaak met Scarlett Johansson. Tijdens de meeting liet Chapek weten dat Disney Plus gestegen is naar 116 miljoen abonnees en dat zijn er 3 miljoen meer dan verwacht. De Marvel series LOKI was de beste gestreamde serie ooit.

Wat de Disney Plus dag op 12 November precies zal brengen is nog onduidelijk, details volgen later. Maar verwacht een grote promotie campagne om de dienst nog meer in de kijker te zetten aangezien die nog steeds internationaal aan het uitrollen is en ook aankondigen van nieuwe producties die later op de dienst gaan verschijnen.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *