Magical Pride At Disneyland® Paris 2019

Aankomst vrijdag 31 mei 2019

Voor het eerst in de geschiedenis van het resort viert Disneyland Paris Magical Pride! Kom en geniet van dit speciale 3-daags arrangement! Het belooft een schitterend spektakel te worden. Vier de diversiteit op de plaats waar dromen werkelijkheid worden!

Op zaterdag 1 juni is er een exclusief feest in het Walt Disney Studios® Park van 20.00 uur tot 02.00 uur!

Wat je tijdens deze Magical Pride feestavond allemaal kunt verwachten:
• Een aantal spannende attracties zijn exclusief geopend
• Je kunt je bijzondere momenten delen met de Disney figuren in het park
• De kleurrijke Magical March of Diversity Parade
• Een onvergetelijke dance party op de beats van te gekke DJ’s
• Speciale live optredens van internationale artiesten
• Karaoke Theater
• Speciale thema fotolocaties

3-daags arrangement inclusief:
• 2 nachten in een Disney® Hotel, inclusief ontbijt
• 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney® Parken
• toegang tot de Magical Pride feestavond


ONTDEK DE PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID

Disney’s Davy Crockett Ranch Magical Pride Frankrijk | Disneyland Paris | Magny-le-Hongre Inclusief 3 dagen entree beide parken & ontbijt Gratis parkeren bij de blokhut Blokhut heeft een woonkamer en 2 slaapkamers

Disney’s Newport Bay Club**** Magical Pride Frankrijk | Disneyland Paris | Magny-le-Hongre Inclusief 3 dagen entree beide parken & ontbijt Loopafstand parken: ca. 15 minuten Gratis shuttlebus van en naar de parken

Disney’s Hotel Cheyenne** Magical Pride Frankrijk | Disneyland Paris | Magny-le-Hongre Inclusief 3 dagen entree beide parken & ontbijt Loopafstand parken: ca. 20 minuten Gratis shuttlebus van en naar de parken